Friese Food &
Farm Tour

Voor- en najaar fietsarrangement; online reservering vooraf noodzakelijk

Zin om te fietsen? Kom en geniet van Friese vergezichten en frisse lucht. Ga “De Boer Op” en laat je onderdompelen in de groenvallei van noord Nederland. De regio rondom Leeuwarden is rijk aan authentieke waterwegen, fietsroutes en wandelpaden. Fiets door velden met grazende viervoeters en karakteristieke dorpen, langs flora&fauna, historische hotspots als states, stinzen, landgoederen, terpen en kerken.

Groepen tot ongeveer 12 personen starten op eigen gelegenheid de fietstour FrieseFood&FarmTour* vanaf VVV Leeuwarden. Reserveer vooraf via booking@wearegrutsk.nl. Optioneel is een historische gids te boeken. Vraag bij de VVV eventueel naar hun fietsverhuur.

Route die dwars door Leeuwarden en omgeving gaat. Onderweg genieten van biomelk bij de boer en koffie met sûkerbôle op het lieflijke landschapspark Martenastate en als afsluiter: een Boomsma Beerenburger.

Prijzen € 6,50 per persoon

Dinsdag t/m zaterdag* starttijd van 10:00 t/m 14:00 uur. Start VVV Leeuwarden Sophialaan 2.

* in vakanties, op feestdagen en rond de jaarwisseling is deze tour (vanwege sluiting van enkele deelnemende partners) niet mogelijk

Neem direct contact op

Beleef. Ervaar. Herinner!