EVENTS

organisatie

Evenementen management gaat voor ons samen met een duurzame bedrijfsvoering. Tijdens al onze evenementen werken we samen met lokale ondernemers en we zetten duurzame middelen en mobiliteit in.

De Sustainable Development Goals zijn zeventien doelen om van onze wereld een betere plek te maken. Nu en in de toekomst. Deze doelen zijn vastgesteld door de Verenigde Naties.

Als een bedrijf dat operatief is in de vrijetijdssector hebben we geleerd dat SDG 12 (Verzeker duurzame consumptie-, en productiepatronen) en SDG 15 (Leven op het land) en SDG 17 (Partnerschap om doelen te bereiken) het meest overeen komen met onze activiteiten en visie: Beleef, ervaar en herinner! We hebben gekeken waar onze visie aansluit bij de SDG’s en hoe deze doelen ons verder kunnen inspireren om onze activiteiten verder door te ontwikkelen. Bij een aantal Sustainable Development Goals zien wij raakvlakken met onze bedrijfsvoering. Zo maken we het verschil.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@wearegrutsk.nl of bel
tijdens kantooruren 06-46556633

 

Evenementen

Op welke locatie vindt het feest plaats? Zoek je een opvallende, unieke locatie, een ingetogen sfeer of stel je jou eigen locatie beschikbaar? Hoe groot is het gezelschap? Een feest organiseren inclusief opbouw en conform het programma van eisen is WEareGRUTSK op het lijf geschreven. WEareGRUTSK werkt nauw samen met professionele cateraars, deejays, live-muziekanten, theatergezelschappen, gastheren – en dames en fotografen. Met deze specialisten (uiteraard rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever) zetten we een ultieme feestervaring neer. We gaan doelgerichte de “feestelijke” datum tegemoet en weten elke keer weer een gastvrij en verrassend event neer te zetten. Is het een veelzijdig, formeel of informeel gezelschap? Met een al door groeiend netwerk aan entertainment, een dosis gezonde ervaring en op de hoogte blijvend van de hipste food&drinks bedienen we graag een variërend publiek.

Vraag naar de mogelijkheden via booking@wearegrutsk.nl dan komen we graag langs voor allereerst een kennismakingsgesprek.

Onze ervaring:

Fuerza Bruta, Rooftop party, Eeuwfeest op fabriekslocatie, Typisch Fries, Kunstkade Mooie Zondagen, Seminars, Familiefeesten, Zakelijk, Formeel, Informeel, Vrienden en diners op de state, hoe uitdagender de locatie des te nauwkeuriger de voorbereiding. Lancering van het nieuwe domein .FRL, Smaakvol Leeuwarden in Antwerpen, Televisieprogramma Grutsk op Leeuwarden van GPTV, “Circus in the City” voor PPP Uitkade, VVV, Stadsmarketing, FiskpaadTrochDeStêd, Countrytours voor Lekker Landschap en de Foodbloggersdag voor Merk Fryslân in het kader van Smaakstad 2015 Events voor o.a. Dr. Oetker, Provincie Fryslân, UMCG, Gevangenis Veenhuizen, Achmea, puntFRL, Nederlandse Vissersbond, NWB bank, REA college, ROC Friese Poort