EVENTS

organisatie

WEareGRUTSK is ook specialist in eventmanagement. Het juiste feestconcept wordt voorbereid en door de authentieke uitvoeringsgerichte aanpak ook verrassend overtreffend neergezet. Feesten, festival of funactiviteiten voor bedrijfsleven, stichtingen en de leisuresector geven wij een oogstrelend mooi en inhoudelijk hoogwaardig karakter. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@wearegrutsk.nl of bel tijdens kantooruren 06-46556633

GRIEN festival (grienfestival.nl)

WaG heeft hard gewerkt aan de organisatie en programmering van het Grien festival in Koarnjum. Het was een prachtig festival! Meer weten? Klik hier!

Evenementen

Op welke locatie vindt het feest plaats? Zoek je een opvallende, unieke locatie, een ingetogen sfeer of stel je jou eigen locatie beschikbaar? Hoe groot is het gezelschap? Een feest organiseren inclusief opbouw en conform het programma van eisen is WEareGRUTSK op het lijf geschreven. WEareGRUTSK werkt nauw samen met professionele cateraars, deejays, live-muziekanten, theatergezelschappen, gastheren – en dames en fotografen. Met deze specialisten (uiteraard rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever) zetten we een ultieme feestervaring neer. We gaan doelgerichte de “feestelijke” datum tegemoet en weten elke keer weer een gastvrij en verrassend event neer te zetten. Is het een veelzijdig, formeel of informeel gezelschap? Met een al door groeiend netwerk aan entertainment, een dosis gezonde ervaring en op de hoogte blijvend van de hipste food&drinks bedienen we graag een variërend publiek.

Vraag naar de mogelijkheden via booking@wearegrutsk.nl dan komen we graag langs voor allereerst een kennismakingsgesprek.

Onze ervaring:

Rooftop party, Eeuwfeest op fabriekslocatie, Typisch Fries, Kunstkade Mooie Zondagen, Seminars, Familiefeesten, Zakelijk, Formeel, Informeel, Vrienden en diners op de state, hoe uitdagender de locatie des te nauwkeuriger de voorbereiding. Lancering van het nieuwe domein .FRL, Smaakvol Leeuwarden in Antwerpen, Televisieprogramma Grutsk op Leeuwarden van GPTV, “Circus in the City” voor PPP Uitkade, VVV, Stadsmarketing, FiskpaadTrochDeStêd, Countrytours voor Lekker Landschap en de Foodbloggersdag voor Merk Fryslân in het kader van Smaakstad 2015 Events voor o.a. Dr. Oetker, OptiekXL, Provincie Fryslân, UMCG, Gevangenis Veenhuizen, Achmea, puntFRL, Nederlandse Vissersbond, NWB bank, REA college, ROC Friese Poort