https://wearegrutsk.nl/wp-content/uploads/2019/06/IMG-20180112-WA0028.jpg

Waarom kiezen voor WEareGRUTSK?

Passie voor perfectie:
Bij WEareGRUTKS streven we altijd naar perfectie. We geloven dat elk evenement, klein of groot, een weerspiegeling moet zijn van jouw stijl en doelen. Onze passie voor detail en streven naar uitmuntendheid zorgen ervoor dat elk element van jouw evenement naadloos wordt uitgevoerd.

Creatieve inslag:
Ons team barst van creativiteit en originaliteit. We zijn constant op zoek naar nieuwe trends, innovatieve ideeën en verrassende concepten om jouw evenement echt uniek te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, een jubileum of een grootschalig festival, wij brengen een frisse en boeiende benadering naar de tafel.

Maatwerk met persoonlijke aandacht:
Geen twee evenementen zijn hetzelfde, en daarom geloven we sterk in maatwerk. We luisteren naar jouw wensen, begrijpen jouw visie en werken nauw met je samen om een evenement op maat te creëren dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet, zo niet overtreft.

Naadloze uitvoering:
Het plannen van een evenement kan een uitdagende onderneming zijn, maar met WEareGRUTKS aan jouw zijde, kun je erop vertrouwen dat de uitvoering soepel en professioneel zal verlopen. Wij nemen de logistiek, coördinatie en alle stress uit handen, zodat jij kunt genieten van het moment.

Samenwerking en transparantie:
Jouw input is van onschatbare waarde. We geloven in een hechte samenwerking met onze klanten en houden je gedurende het hele proces op de hoogte. Transparantie is een van onze kernwaarden, en we streven ernaar om je vol vertrouwen door elke fase van het evenement te leiden.

Of het nu gaat om het plannen van een exclusief dinergala, een dynamisch bedrijfsevenement of een intieme privéviering, WEareGRUTKS staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en een evenement te creëren dat lang in de herinnering zal blijven hangen. Samen bouwen we aan momenten die tellen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw volgende evenement kunnen transformeren in een onvergetelijke belevenis.

Onze ervaringenTEDEWEST Vlaanderen, Abe Bonnema Stg., Omrin, American Express Flabal Business Travel, Hotel Post-Plaza B.V., Van der Valk hotel Leeuwarden, Wolvega en Sneek, Rotary Clubs, Vermeulen Verpakkingen, Stg. Kunstkade, Sekuer Notarissen, Royal Koopmans, VolkerWessels Infrastructuur, Young Solar Challenge, Provinciehuizen, Gemeenten, Tryater, Reisorganisatie Michel Verrast, University of Leiden, Friesland Campina, Stg. Vrienden van Schaaf, Rooftop party, Eeuwfeest op fabriekslocatie, Typisch Fries, Kunstkade Mooie Zondagen, Seminars, Familiefeesten, Zakelijk, Formeel, Informeel, Vrienden en diners op de state, hoe uitdagender de locatie des te nauwkeuriger de voorbereiding. Lancering van het nieuwe domein .FRL, Smaakvol Leeuwarden in Antwerpen, Televisieprogramma Grutsk op Leeuwarden van GPTV, VVV, Stadsmarketing, FiskpaadTrochDeStêd, Countrytours voor Lekker Landschap en de Foodbloggersdag voor Merk Fryslân in het kader van Smaakstad 2015 Events voor o.a. Dr. Oetker, Provincie Fryslân, UMCG, Gevangenis Veenhuizen, Achmea, puntFRL, Nederlandse Vissersbond, NWB bank, REA college, ROC Friese Poort