FRIESE FOOD TOUR

NU BOEKEN!
https://wearegrutsk.nl/wp-content/uploads/2019/06/045cec2c-949b-4666-90c4-2f3a9d123662-e1591797021595.jpg

WANDELINGFriese Food Proeverij

Ontdek Friesland's ambachtelijke smaak met onze Friese Food Proeverij-Wandeling

Bij WEareGRUTKS nodigen we je uit om Friesland te ervaren door de lens van zijn heerlijke streekproducten en culinaire schatten. Onze Friese Food Proeverij-Wandeling is een onvergetelijk avontuur dat je meeneemt langs enkele van de meest iconische en smakelijke plekken in de regio. Het is de perfecte manier om de rijke culinaire geschiedenis van Friesland te ontdekken terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes, rechtstreeks aangeboden door gepassioneerde ondernemers.

Praktische details:

Startlocatie:
Grand Cafe Post-Plaza, Tweebaksmarkt 27.
Vanaf het station, houd rechts aan richting de oude gevangenis, Blokhuispoort; op ongeveer 150 meter vanaf de Blokhuispoort ligt de straat in het verlengde, en het pand is schuin tegenover het Provinciehuis.

Starttijd:
Richttijd tussen 11.00 en 14.00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag.

Kosten:
€19,50 per persoon, kinderen €6,00.

https://wearegrutsk.nl/wp-content/uploads/2020/06/foto-croissant.jpg

Tijdens deze proeverij-wandeling ontvang je een stempelkaart in een boekje, waarmee je op eigen gelegenheid de smaken van Friesland kunt verkennen. Hier zijn enkele van de culinaire hoogtepunten die je te wachten staan:

  • Begin je reis met een hartelijke ontvangst bij Grand Cafe Post-Plaza, gehuisvest in een prachtig oud postkantoor met een eigen koffiebranderij. Geniet van een Boomsma beerenburger, een Friese delicatesse die je smaakpapillen zal verrassen.
  • Vervolg je avontuur naar House of Taste, waar verschillende ambachtelijke hapjes op je wachten om ontdekt te worden.
  • Proef de authentieke smaak van Friesland met een traditioneel kopje koffie vergezeld van een heerlijk oranjekoekje bij de plaatselijke banketbakker.
  • Laat je verrassen door de rijke smaak van suikerbrood en andere Friese lekkernijen die je op verschillende locaties tegenkomt.
  • Sluit je culinaire reis af bij de historische Blokhuispoort, waar je bij Bajes Streetfood (voorheen Cafe de Bak) kunt genieten van verfrissende drankjes en een smakelijke Weidenaar special.

Deze proeverij-wandeling is perfect voor diegenen die graag op hun eigen tempo willen genieten van de ambachtelijke hoogtepunten van Friesland. Houd er rekening mee dat voor grotere gezelschappen een reservering vereist is om ervoor te zorgen dat de deelnemende locaties voldoende capaciteit hebben. Maar maak je geen zorgen, als je een grotere groep hebt, kunnen we een speciaal op maat gemaakt programma voorstellen, inclusief een gastvrouw en gids, en zelfs teambuildingactiviteiten om je ervaring nog specialer te maken.

Ontdek de verborgen smaken van Friesland met onze Friese Food Proeverij-Wandeling en laat WEareGRUTKS je meenemen op een smakelijk avontuur door de rijke ambachtelijke tradities van Friesland in de mooie Leeuwarder binnenstad.

Beleef. Ervaar. Herinner!