https://wearegrutsk.nl/wp-content/uploads/2023/12/IMG-20190408-WA0005.jpg

GROEPSARRANGEMENTEN
EN BEDRIJFSUITJES

Vol gastvrij enthousiasme geeft WEareGRUTSK inhoud aan groepsarrangementen, incentives of dagprogramma’s voor groepen en de zakelijke markt. We geven inhoud aan het zorgvuldig gekozen arrangement.

Onze stads-arrangementen kenmerken zich door een authentiek en humoristische programmering waar historische gids, verhalenverteller, figurant, schipper, boef of soms ook de echte bioboerin een belangrijke rol vervult! Kom genieten van de stad, state, de weidse velden of het verkwikkende water op originele wijze. Zo natuurlijk en veelzijdig kan een uitje in of rond de Friese hoofdstad Leeuwarden zijn!

Voor groepen vanaf 15 personen stellen we een thema-programma samen. Informeer en reserveer tijdig, via info@wearegrutsk.nl voor de optimale invulling.

EXTRA!

Een stadswandeling kan uitgebreid worden met onder andere de Friese paardentram, fietstocht of een grachtenvaart. Een unieke kans om Leeuwarden op een geheel andere wijze te ervaren! Deze tochten zijn voor gezelschappen ook los te boeken van de stadswandelingen.

Aanvullend op de arrangementen kan bijvoorbeeld een lunch of diner geregeld worden. In overleg met WeAreGrutsk wordt er een restaurant geselecteerd waar heerlijk gegeten en gedronken kan worden.

Tevens kan er een workshop gevolgd worden, waarbij je leert om authentieke Friese tapas te bereiden onder begeleiding van een chef-kok! Na de workshop geniet je van zelfgemaakte foodcreaties zodat je voldaan weer huiswaarts kan.

Beleef. Ervaar. Herinner!