Feestelijke opening beleefdagen Camminghaburen

Beleefdagen Winkelcentrum Camminghaburen te Leeuwarden op 14 en 15 juni a.s.

Feestelijke opening door Wethouder Friso Douwstra

Een jarenlange traditie wordt doorbroken, de braderie van Camminghaburen wordt ingeruild voor Beleefdagen voor grote en kleine bezoekers. De Winkeliersvereniging organiseert samen met WEareGRUTSK op 14 en 15 juni Beleefdagen. Omdat Leeuwarden de intentie heeft fietsstad 2022 te worden willen we door middel van deze dagen een eerste aanzet geven dit ook in onze wijk Camminghaburen te promoten.

De eerste fietsende bezoekers worden dan ook getrakteerd, de feestelijke opening vindt plaats op vrijdagochtend 15 juni om 9.00 uur. Dit zal plaatsvinden onder leiding van Mient de Vries, voorzitter van WV Camminghaburen, wethouder Friso Douwstra en leerlingen van het Friesland College o.l.v. Sjirkje Huitema. Namens WEareGRUTSK wordt de coördinatie verzorgt door Anna-Frouk Hoogsteen.

WV Camminghaburen koerst aan op het gemak waarmee bezoekers snel verse aankopen kunnen doen binnen het winkelcentrum. Het winkelaanbod bestaat uit maar liefst 16 verschillende zaken, van kapper tot modezaak, en van drogist tot supermarkt en wat je ook maar wilt eten, vrijwel elk gerecht is er ook vers te verkrijgen bij de speciaalzaken en eetgelegenheden. Het is daarmee een interessant centrum waar je kunt rondlopen door de autoluwe winkelstraat. Helemaal zonder auto is niet realistisch, er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

U bent meer dan welkom; tijdens de Beleefdagen zullen diverse zaken de revue passeren. Van parfum-match tot workshops en van inspiratieflitsen tot een puzzelspel voor kinderen. Zoveel mogelijk winkels zijn erbij betrokken en we hopen dan ook op een ruime opkomst van de bewoners. Via facebook Winkelcentrum Camminghaburen informeren wij geïnteresseerden.

WV Camminghaburen Contactpersoon: Mient de Vries 06-54695126 / mient@mientdevries.nl

WEareGRUTSK Contactpersoon: Anna-Frouk Hoogsteen 06-46556633 / info@wearegrutsk.nl

Bezoekadres: Winkelcentrum Camminghaburen Lieuwenburg Leeuwarden www.camminghaburen.nl

Facebook: @Winkelcentrum Camminghaburen